Mingelmat
- Ett urval av hemmagjord argentinsk charkuteri (salame och bondiola) och olika sorters ostar – Tabla de fiambres caseros y quesos
- Marinerad gårsdkyckling spett i soja och honung – Brochetas agridulce de pollo
- Bruschetta med marinerad vildsvin i escabeche – Bruschetta de jabali al escabeche
- Bruschetta med marinerad aubergine i escabeche – Bruschettas de berenjenas al escabeche
- Bruschettas med rökt topping – Bruschetas ahumadas
- Tapas av argentinsk chorizo med chimichurri – Tapas de chorizo criollo con chimichurri
- Minispett med tomat, basilika och mozzarella – Pinchos con tomate, albahaca y mozzarella.
- Minispett med körsbär och ost -Pinchos de cerezas y queso.
Förrätt
- Argentinska piroger – Empanadas
eller
- Argentinsk lantgryta – Pollo al disco a la cerveza
Huvudrätt
Alternativ på kött som vi kan tillaga över öppen eld – Nuestras alternativas de carnes al asador
- Gris – Lechon
- Revben av ox – Costillar
- Flankstek med skinn – Vacio
- Lamm – Cordero
Tillbehör
- Tre olika såser (chimichurri, criolla och aioli) – 3 salsas
- 3 olika sallader – 3 ensalaladas
- Bröd ock grissiner – Pan y grisines
Husets efterrätt
- Karamelliserad frukt med sås av dulce de leche – Frutas al disco caramelizadas con salsa de dulce de leche
- Kaffe